lunes, 11 de mayo de 2015

Crònica i reportatge fotogràfic de la II trobada d´Aikido Infantil de l´ACAC a AIKIDO MATARÓ 14 Març 2015


S´ha fet esperar, però ja ho tenim aqui! La crònica d´aquesta Trobada D´Aikido Infantil de l´ACAC va a càrreg de l´Euclides Bedia  de Vilassar, i les fotos del Joaquim Suárez  de Vilanova.

Crònica 2a trobada aikido infantil ACAC a Aikido Mataró.
El dissabte 14 de març ens vam reunir a Aikido Mataró uns quants clubs de l’orbita de l’ACAC per dur a terme un entrenament d’aikido infantil. Els grups infantils de Turò del Drac a Canet de mar, l’associació d’aikido de St. Adrià del Besòs, el grup de St. Vicenç de Montalt i una representació de Aikido Vilanova del Vallés van ser els assistents en aquesta segona trobada del any.
Aquest cop vam per l’espai disponible vam fer una classe conjunta, on els diferents mestres van aportar el seu granet de sorra mostrant un parell de tècniques cadascú per a que els nens anessin fent i anessin provant amb companys nous.
La experiència va ser molt enriquidora per totes bandes, els pares van gaudir de poder veure els seus fills fent una cosa que normalment no poden veure per horaris entre setmana, els nens van poder jugar amb altres nens que no coneixien però que tenien en comú el fet de fer aikido, i els mestres que vam poder ajudar i a fer que la classe anés endavant vam poder compartir les nostres visions de les adaptacions que son necessàries de fer a les tècniques d’aikido quan de nens  es tracta.

Amb aquestes trobades com a mestres ens sentim molt motivats ja que veiem com els nostre treball del dia a dia amb els nostres grups es pot compartir i anar mes enllà de les parets dels nostres clubs i escoles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario